TFF o toplantının tam versiyonunu yayınladı!

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

TFF açıklamasında: “Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenli olarak online olarak gerçekleştirilen iç değerlendirme toplantılarından biri olan 1 Mart 2024 Cuma günü yapılan toplantı, rutin bir eğitim çalışmasıdır. Bu toplantının bazı bölümleri kamuya kapalıdır. ve kurum içinde tutuklu bulunanlar sorumsuzdur ve zararlıdır.” Bu görüntü, bağlam dışına çıkarılmış ve kamuoyunu manipüle etmek amacıyla insanlar tarafından bazı sosyal medya kanallarında paylaşılmıştır.

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak istiyoruz; Bu toplantılarda haftanın en önemli ve kritik hakem kararları değerlendiriliyor, katılımcıların kararlara ilişkin yorumları alınıyor, geçmiş olaylar tartışılıyor ve en uygun sonucun alınması amaçlanıyor. Kamuya kapalı ve kurum bünyesinde gerçekleşen bu toplantının izinsiz yayınlanması suçtur. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

MHK gibi; “Türk futboluna yönelik bu tür girişimlerle oluşturulmak istenen algı kirliliğinin ortadan kaldırılması amacıyla, söz konusu maçın tamamını TFF YouTube kanalından ve aşağıdaki bağlantıdan online olarak izlemek mümkündür.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir