Son dakika | İran'ın saldırısı Meclis'te yankı buldu: AK Partiliden destek! “'Büyük Şeytan'a taş attılar, tebrik ediyorum”

Ortadoğu'da gerilim yine zirvede! İsrail, Gazze'de katliamını sürdürürken İran, İsrail'e füzelerle hava saldırısı düzenledi. Bugün İsrail'den İran topraklarına füzeler atıldı ve İsfahan şehrinde patlamalar duyuldu. Bu arada İran'ın saldırısı Türkiye'de de yankılanmaya devam etti.

AK PARTİ'DEN İRAN'A TEBRİK

AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi Mehmet Sait Yaz, Meclis'te yaptığı konuşmada İran saldırısını değerlendirerek destek verdi.

“VURMAZ, KİMSE DAYANMAZ DİYORLAR”

Yaz konuşmasında şunları söyledi: “Evet, İran İsrail'i vurdu. İran, saldırılamaz denilen ve kimsenin karşı çıkamayacağı söylenen İsrail'i ve Amerika'yı füzelerle vurdu. Onun için İsrail'e dedim ki: 'İran ve İran. Büyük Şeytan'a taş ve füze fırlatan 'İran halkını tebrik ediyorum' dedi.

NE OLDU?

İran, İHA'lar ve balistik füzeler fırlatarak İsrail'e saldırdı ve İsrail'in “Demir Kubbe” hava savunma sistemi İran füzelerini imha etti. Kısa bir süre sonra İran'dan gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Konu kapanmıştır.”

jdskldsaBu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ortadoğu'da işler karışıyor!  Trend olan açıklama dünyayı sarstı: İran, İran tarafından mı saldırıya uğradı?Ortadoğu'da işler karışıyor! Trend olan açıklama dünyayı sarstı: İran, İran tarafından mı saldırıya uğradı?
İmamoğlu'nun yabancı basında üç makalesine yorumİmamoğlu'nun yabancı basında üç makalesine yorum
İşledikleri suçlar birer birer ortaya çıktı!  Görseller paylaşıldıİşledikleri suçlar birer birer ortaya çıktı! Görseller paylaşıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir