“Galatasaray'a olan sevgimi ve saygımı hiçbir zaman gizlemedim” Galatasaray

Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, dün verdiği röportajın ardından gündeme geldi. Çalhanoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Galatasaray formasıyla fotoğrafını paylaşan 30 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:

“Dünkü röportajımda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını söyleyerek başlamak istiyorum. Bu yanlış anlaşılmanın dil farkından kaynaklandığına inanıyorum. Her zaman şeffaflığı ve dürüstlüğü ilke edinmiş biri olarak bu açıklamayı ” herhangi bir yanlış anlaşılmayı önleyin. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray'da duyduğum sevgiyi ve saygıyı hiçbir zaman gizlemedim. Bir kulübe saygısızlık yapmam asla mümkün değildir. Söylediklerim bir kulübe özel değil, ülkemizde futbolun gelişimine yönelikti. Ülkemizde futbolda son aylarda yaşananları herkes biliyor. Bu olayların markamızın değerini olumsuz yönde etkilediği açıktır. En büyük dileğim ülkedeki futbolun içindeki herkesin birlik olup futbolumuzun çıtasını yükseltmesidir. Çünkü bu olaylardan tek zararın bizim olduğu aşikardır. Futbolumuzu hak ettiği yere getirirsek dünyadaki her futbolcu genç yaşta bile Türkiye'de oynamak isteyecektir. Ulaşacağımız potansiyel bu: Avrupa'nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde rekabet edebilecek güce sahibiz. Yeter ki biz ülke olarak buna karar verelim. Söylemek istediğim tek şey buydu.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
TFF resmen açıkladı!  Süper Lig'in yabancı hakemiTFF resmen açıkladı! Süper Lig'in yabancı hakemi
İki F.Bahçeli oyuncuya sert sözler!  İki F.Bahçeli oyuncuya sert sözler! “9 kişilik takıma karşı oynadılar”
Milli skorda tarihi fırsatı kaçırdık!  Ve Çeklerin sayı attığı maçın ardındanMilli skorda tarihi fırsatı kaçırdık! Ve Çeklerin sayı attığı maçın ardından

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir