Başkan Güner, CHP genel merkezinde partililerle kutlama yaptı – GÜNDEM

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan bayramının ikinci gününde CHP genel merkezinde düzenlenen kutlama programına katıldı. Belediye Başkanı Güner, partililerle birlikte bayramı kutladıktan sonra Başkent'in simge mekanlarından Kuğulu Park'ta vatandaşlar gününü kutladı.

Hüseyin Can Güner: Bayramlarda umutlu, gülen yüzler görmek en büyük neşe kaynağımızdır.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan Bayramının ikinci gününde vatandaşları tebrik etti. İl ve ilçe teşkilatlarıyla CHP genel merkezinin geleneksel bayram programına katılan Başkan Güner, daha sonra Kuğulu Park'ta vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığında düzenlenen kutlamada vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin tarafından karşılandı.

“Umut Dolu, Gülümseyen Yüzler MUTLULUK KAYNAĞIDIR”

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, bayram sonrası sosyal medya hesabından şunları söyledi: “Bayramın ikinci gününde partimiz için düzenlenen Kurban Bayramı kutlaması nedeniyle partililerimizi tebrik ettik. “Bu bayramda gülen, umutlu yüzler görmek en büyük neşe kaynağımız” dedi.

VATANDAŞLARLA SELFİE

Başkentin sembol mekanlarından Kuğulu Park'ı ziyaret eden vatandaşlara sürpriz yapan Başkan Güner, her yaştan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Havanın baharı karşıladığı günlerde Kuğulu Parkı dolduran vatandaşlar Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile bol bol fotoğraf çektirdi. Güner, Kuğulu Park'ta çalışan çalışanları da tebrik ederek fotoğraf çektirdi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir