Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe maçın sonunu açıkladı! Semih Kılıçsoy derbide oynayacak mı?Beşiktaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında oynanan ve 0-0 sona eren Ankaragücü karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Topraktepe, şunları söyledi: “Turun ilk ayağı, ilk maçıydı. Ankaragücü'nün sahaya baskı yapacağını biliyorduk ama hazırlıklıydık. Agresif olamadık, kapatamadık. Ankaragücü ilk yarıda bizden üstündü ama oyuncu değişiklikleriyle ilk yarıda maçın kontrolünü ele aldık. “Bunu da yaptık ama ikinci yarıda yarı arkadaşlarımızla konuştuk. Umarım ikinci maça çıkarız” dedi.

Fenerbahçe derbisine ilişkin soruyu yanıtlayan Topraktepe, “İnanın bu maça odaklanmış durumdayız. Yarından itibaren başlayacak Fenerbahçe maçına hazırlanacağız.” Sözlerini söyledi.

“SEMİH KILIÇSOY DERBİDE OYNAYACAK MI?”

Son olarak “Semih Kılıçsoy derbide olacak mı?” Soruyu yanıtlayan Topraktepe, şunları söyledi: “Bugün yaptığımız antrenmanın ardından Salih'i takıma dahil ettik. Semih'ten, Salih'in yokluğundan, 3 Türk kuralından dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Umarım Semih de aramıza katılır. O idmanlara başladı ama biz yaptık. Şimdi buraya eklemeyelim “Devam edeceğiz. Döndükten sonra netleşecek.” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Başkentte kazanan olmadı!Başkentte kazanan olmadı!
VAR kayıtları sonrası olay paylaşımı! VAR kayıtları sonrası olay paylaşımı! “Tam Bir Tezgah”
Aston Villa'lı Unai Emery'nin kararı!Aston Villa'dan Unai Emery'nin kararı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir