23 Nisan Çiğli'de Karnaval atmosferinde kutlandı – GÜNDEM

Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; “23 Nisan’ı büyük stadyumlarda kutlayacağız”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Karnavalı, renkli etkinliklerle Çiğlili çocukların yüzünü güldürdü. Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, miniklerin ellerinde Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde salona girdi; Konuşmasını çocukların arasında yaptı. Yıldız, şunları söyledi: “23 Nisan kapalı alanlarda değil, büyük stadyumlarda kutlanacak. O günler neredeyse geldi. “Çocuklarımız yalnız değil, hiçbir çocuk aç yatmayana kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Çocuklardan Başkan Yıldız'a sevgi gösterisi

Kaymakamlık tarafından düzenlenen törene katıldıktan sonra İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu'nda etkinliklere katılan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödüllerini verdi. Başkan Yıldız, daha sonra 23 Nisan'da Çiğli Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'ne katıldı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte etrafı çocuklarla çevrili olan Yıldız; Konuşmasını coşkulu katılımla gerçekleştirdi. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız konuşmasında; “İnşallah önümüzdeki yıllarda 23 Nisan'ı benim çocukluğumda olduğu gibi kapalı spor salonları yerine büyük stadyumlarda kutlayacağız. Bu bizim hükümetimiz döneminde gerçekleşecek, o günler çok yakında. “O güne kadar Çiğli'de hiçbir çocuğu yalnız bırakmayacağız” dedi.

Başkan Yıldız: “Çocuklarımıza inanıyor ve güveniyoruz”

Miniklerin dalgalandırdığı Türk bayrakları ve “Şeref Cumhurbaşkanı” sloganları arasında konuşmasını sürdüren Başkan Yıldız, şunları söyledi: “23 Nisan 1920'nin üzerinden 104 yıl geçti. Atatürk, bağımsızlık mücadelesinin merkez meclisini kurarken, Cumhuriyetin gücü, milli egemenlik çocuklarımıza, biz de size inanıyoruz, çok çalışarak ülkemizin geleceğini aydınlatacaksınız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının. Bize Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı armağan eden “Ruhları şad olsun” dedi.

SMA hastası Doruk'a manevi alkış

Başkan Onur Emrah Yıldız, salonu dolduran çocuklarla birlikte; Çiğli, 23 Nisan'da minik SMA hastası Doruk Çukurcu'ya selam gönderdi. Başkan Yıldız, çocuklara Doruk'un mücadelesini anlattı ve çocukların Doruk'u koruma sözünü kabul etti; Dakikalarca süren moral alkışlarıyla tüm salon Doruk'a destek verdi.

Çocuklar; Halk oyunları, dans gösterileri ve spor müsabakalarının yapıldığı karnavalın ardından Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu'nda sahnelenen “Sağlıklı Yaşam Sokağı” gösterisiyle muhteşem bir gün geçirdiler.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir