Yapılan Duyuru: Dunder Mifflin Geri Dönüyor… – Son Dakika Hayat Haberleri

NBC'nin Klasik komedi dizisi “Ofis”, Peacock platformunda yeni bir versiyonla kamuoyuyla tanışın. Yeni versiyon, orijinal hikayenin dışındaki Midwestern gazetesi ortamında geçecek.

Dizinin konusuna ilişkin detayların ortaya çıkmasının ardından kamuoyunun merakı daha da arttı. Dizi, Dunder Mifflin'in Film, Scranton şubesini ele geçiren belgesel ekibinin ölmekte olan bir Midwest gazetesini canlandırmaya çalışan bir yayıncıyı keşfetmesini konu alacak. Bu yeni konu izleyicileri klasikle tanıştıracak 'Ofis' mizahını farklı bir ortamda sunacak.

Yeni versiyonda oyuncu kadrosunun liderliği Domhnall Gleeson Sabrina Impacciatore rolünde yapmak. Ancak karakterin detayları hala gizemini koruyor. Yapımın temmuz ayında başlaması planlanıyor ve bu da hayranların heyecanını artırıyor.

NBCU Eğlence komut dosyasıyla yazılan içerikten sorumlu Lisa Katz, Bu yeni versiyonun orijinal serisi NBC'deki Yayınlandıktan sonra da popülerliğini koruduğunu iddia ediyor. yaratıcı grup, Greg Daniels ve Michael Koman halk tarafından yönlendirilen Dunder Mifflin Kendi evreninde yeni ve heyecan verici bir hikayeyi tanıtmaya hazırlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir