Tolunay Kafkas: Bu ligde iki takım var mı bilelim

genişletmek

KAYNAKİHA

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda F.Bahçe'yi konuk etti ve 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”

Kafkas, şunları söyledi: “Maçla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağım. İnsanların ne yaptığı önemli değil. Maçın hakemine ve VAR hakemine üzüldük. Ben bunu doğru bulmuyorum. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.'' Yapılacak bir şey yok, bu iklimi kimin yarattığını konuşmamız lazım. Ne yazık ki bu söz konusu bile olamaz” diyerek futbol iklimini eleştirdi.

Kafkas, Emre Mor'un F.Bahçe'ye karşı oynamak istemediğine ilişkin sosyal medyada yazılanlara ilişkin soruya ise “Açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Gerçeklerle ilgileniyorum.”

“FEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA DA KONUŞACAĞIM”

Uzman bir teknisyen şunları söyledi: “Ben Türkiye'deki adaleti örümcek ağına benzetiyorum. Güçlü olan nüfuz eder. İleride Federasyon Başkanıyla da konuşacağım. Karagümrük'ün ligde kalacağına inanıyorum. Son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Maç hakkında daha fazla konuşamadık. Tam 40 yılımı verdim; Bilgim, tecrübem ve gücümle. Bugün her iki takımın da tribünlere iyi bir oyun sergilediğini düşünüyorum. Bakalım bu ligde iki takım mı var? Herkesin yapacağı bir katkı var. Aynı acılar tekrarlanıyor. İşler çok tatsız hale geldi. Bu kamptan gelen bir Federasyon Başkanı olmalı. İftiralara, yalanlara rağmen direnmeyi bilen bir adam olmalı. 6 aylık kulüp başkanlığından sonra buraya geliyor. 40'lı yaşlarımız yok oluyor. Bu hakemleri bu duruma getiren de bu liderliktir. Ayrıca “Antrenörlük mesleği tuhaflaştı” sözleriyle de dikkat çekti.

Kocaelispor-Giresunspor maçında ilginç tartışma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir