Togg T10X kullanıcılarını yüzlerinden tanıyacak – OTOMOTİV

Türkiye'nin farklı şehirlerinde 23 binden fazla kullanıcısı bulunan Togg T10X, uzaktan yüklenen yeni yazılımı (OTA – Over The Air) ile güncellendi. Kullanıcı beklentileri doğrultusunda geliştirilen T10X, yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılarını yüzlerinden tanıyacak. Yeni 1.4.0 yazılımıyla kullanıcılar, yola çıkmak için T10X'lerine binmeden önce iklim kontrol programlarını önceden planlayabilecek ve kabin sıcaklığını istedikleri seviyeye ayarlayabilecek.

Türkiye'nin ilk doğal elektrikli akıllı cihazı T10X, uzaktan indirilen yeni 1.4.0 yazılımı (OTA – Over The Air) ile yeni akıllı özellikler eklemeye devam ediyor. Yeni güncellemeyle birlikte artık Türkiye genelinde 23 binden fazla kullanıcı, kategorisindeki en büyük uçtan uca bilgi-eğlence ekranındaki uygulamaları tam ekran ve farklı renk temalarıyla kullanabilecek. Kullanıcılar, T10X'e giriş yaparken manuel olarak PIN girmek yerine yüz tanıma yoluyla giriş yapabilecek.

Kişiselleştirme belleği etkinleştirildi

Sürüm 1.4.0 ile birlikte T10X ekranlar yepyeni bir arayüz tasarımına kavuşuyor ve uygulamalar artık tam ekranda görüntülenebilecek. Kullanıcılar istenirse ekran arka planı için farklı renk temaları da seçebilecek. Sürüm 1.4.0 ile aynı T10X'i kullanan birden fazla kullanıcıya profil tabanlı özelleştirme depolama da sunulacak. Dört farklı profil oluşturmanıza olanak sağlayan T10X, her kullanıcı profili için uygulama düzeni, ayna ayarı, koltuk konumu, ana ekranda kullanılan tercih edilen radyo frekansları gibi özelleştirmeleri hatırlayacaktır.

Kabin sıcaklığını istediğiniz seviyeye önceden programlayabilirsiniz.

1.4.0 Güncellemesi ayrıca T10X'in orta konsolundaki kontrollerin dairesel hareketi ile ana ekrana getirilen içerik menüsünü kullanıcı geri bildirimleri doğrultusunda genişletmiş; Klima, güneşlik, telefon, ekran parlaklığı, iç aydınlatma, ekranı kapatma gibi sık kullanılan işlevlere doğrudan erişim imkanı sağlandı. Yeni yazılımla sağlanan iklim planlamasıyla T10X kullanıcıları, yolculuğa başlamadan önce iklim programlarını istedikleri gün ve saate göre önceden planlayabilecek ve kabin sıcaklığını planlanan seviyeye getirebilecek. Yolculuğunuz planlanan saatte başlamazsa T10X, önceden programlanan saatten 10 dakika sonra klimayı kapatacaktır. Ayrıca 1.4.0 güncellemesi, kullanıcıların T10X'lerini akıllı telefonlarındaki Trumore uygulamasına tanıttıktan sonra şarj seviyesi, lastik hava basıncı ve konum gibi bilgilere uzaktan erişmesine olanak tanıyacak.

Teslimat sırasına göre yükleme başladı

1.4.0 Güncellemesi, tüm T10X kullanıcılarına yayınlanmadan önce ilk geri bildirimi almak üzere “İnovasyon Elçileri” olarak belirlenen 400 kullanıcıya sunuldu. Bu sürecin ardından yeni yazılım, kullanıcıların aldığı sıraya göre tüm T10X'lerde yayınlanmaya başladı.

Şimdi Trumore üzerinden sipariş verin, sorunsuz hızlı teslimat

Uzun vadeli en donanımlı versiyonu olan T10X V2 için mart ayı boyunca yüzde 0 faiz ve 350 bin TL tutarındaki krediye 12 ay ödeme seçeneği sunan Togg, kullanıcılara ayrıca cihaz fiyatının yüzde 50'sine varan borçlanma imkanı da sunuyor. %0 faize. T10X'in teslimatları sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve ilgili üretim planlamasına bağlı olarak siparişi takip eden günlerde anında ve toplamasız olarak yapılmaktadır. Sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery'de bulunan Trumore uygulamasını indirmeli ve bir kimlik oluşturmalısınız.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir