Robot eğitimcileri çok yakında sınıflara girecek

Robotlar gelecek nesillere eğitim sağlayacak.

REKLAM

Robotlar gelecek nesillere eğitim sağlayacak. 24-27 Ocak tarihleri ​​arasında Londra'da düzenlenen BETT fuarında, Avustralya'dan Avrupa'ya ve hatta Amerika Birleşik Devletleri'ne kadar birçok ülkede pilot aşamada olan ve çeşitli testlerden geçen eğitim robotları tanıtıldı.

Ubtech CEO'su Wong Wei şunları söyledi: “Eskiden çocuklara sürekli bilgi öğretirdik, şimdi öğretmenlerin söylediklerini tekrarlıyorlar ve birçok sınava giriyorlar ama yeni teknolojiler hakkında hiçbir fikirleri yok. Kendi elleriyle öğrendiklerini pratiğe dökemiyorlar, bilgileri teoride ezberliyorlar. “Fakat teori sanayiye yardımcı olamaz, uygarlığın geleceğine de yardımcı olamaz” dedi.

Robotlarla öğrenme aşamasında öğrenciler, öğretmenlerinin onlara anlattıklarını bizzat deneyimliyorlar, örneğin kimya alanında… Touchable Universe'ün kreatif direktörü Sean McDougall konuyu şöyle açıkladı:

“Dünyadaki her öğretmen öğrencilerin karşılaşacağı bazı sorunların olacağını biliyor. Periyodik tablo örneğini alırsanız, öğrenci olarak size tüm farklı elementleri gösteren sadece bir kağıt parçasıdır. Bunu kabul etmek zorundasın çünkü öğretmen sana bunu yaşatamaz.”

Oynayarak öğrenmekten daha iyi ne olabilir düşüncesiyle doğan Robo Wunderkind, alıcıları ve LED ışıklarıyla da mavi tohht bağlantısına sahip. Cihaz herkesin yapabileceği bir robottur.
Renkli tuğlalarıyla çocuklara neyi nereye koyacaklarını gösterir.

Dokunmatik ekranlarla işlenen dersler, öğrencilere bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak ve onlara aldıkları bilgileri deneyimleme fırsatı verecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir