Real Madrid, Furkan Korkmaz için F.Bahçe Beko ile yarışıyor!

genişletmek

KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

Avrupa basketbolunun lokomotiflerinden Real Madrid, gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturmak istiyor. Hırvat golcü Mario Hezonja ile anlaşma sağlayamayan İspanyol ekibi, gözünü milli basketbolcu Furkan Korkmaz'a çevirdi.

Indiana Pacers'tan ayrılan Korkmaz'ın önümüzdeki sezon Avrupa'da forma giyme ihtimali yüksek. Birçok EuroLeague takımı golcüyle ilgilenirken, bu transferde Real Madrid ve F.Bahçe öne çıkıyor.

Real Madrid, Furkan Korkmaz için F.Bahçe Beko ile yarışıyor

REAL MADRİD'İN EN BÜYÜK MAÇI FENERBAHÇE BEKO

İspanyol kaynak Gol Digital'in haberine göre; Forvet rotasyonunu geliştirmek isteyen Real Madrid, Avrupa ve NBA tecrübesi olan Furkan Korkmaz'la temasa geçti. Milli basketbolcuyla tanışan Biancoviola, Mario Hezonja'nın yerini milli basketbolcuyla doldurmaya çalışıyor. İspanyol devinin bu transferdeki en büyük rakibi ise Fenerbahce Beko.

BECERİLERİ DİKKAT ÇEKTİ

26 yaşındaki Korkmaz, şutör gard ve kısa forvet oynayabiliyor. 2017 yılından bu yana NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen 1,91 boyundaki milli basketbolcu, Şubat 2024'ten bu yana serbest oyuncu olarak görev yapıyor. Çok yönlülüğüyle dikkat çeken Furkan Korkmaz, köşeden yaptığı şutlar ve şut yeteneğiyle dikkat çekiyor. sepete saldırın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir