'Oyunu sattın' sözlerine cevap verdi: Murat Sancak'tan çok sert tepki! – En güncel spor haberleri

adana demirsporeski başkanı Murat Sançak Farklı skorlarla mağlup oldukları Gaziantep FK karşılaşmasının ardından sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak yaptığı açıklamada Hikmet Karaman'ın istifasını kabul etmediklerini belirterek, şunları söyledi: “Biz, Gaziantep maçının sonucuna kızmadık mı sanıyorsunuz? Biz de perişan durumdayız. Maçın ardından Hikmet Karaman geldi ve istifa etti. Metin Korkmaz geldi ve devam etmek istemediğini söyledi. Hikmet Karaman'ın istifasını kabul etmedik. Yaptığı fedakarlıklar çok, sözleşmesini bir yıl daha uzatacağımızı açıkça söylüyorum.” dedi.

Taraftarların takıma destek vermesi gerektiğini belirten Sancak, şöyle konuştu: “Şu ana kadar ailemden, işimden ve paramdan fedakarlık yaptım. Adana'nın bütün işadamları bir araya gelseler benim yatırdığım parayı toplayamazlar. Adana'dan tek kuruş destek alamıyoruz. İl spor müdürlüğü Samsun ve Sivas'tan 1 milyon TL stadyum kirası, 14 milyon TL'sini de bizden alıyor. Böyle bir şey var mı? Sadece bir maç için güvenlik şirketine 400 bin TL ödüyoruz. Ancak Antep maç biletlerinden elde edilen gelirin sezonluk biletler hariç 200 bin TL olduğunu düşünelim. Aradaki farkı kim ödüyor? Açıkça söylüyorum: Eğer gelip borcu ödeyeceğimi söyleyen olursa hemen şirketi devrederiz. Ama işe yaramayacak. Biz çok fedakarlık yaparken, çok sattım diyenler de var. Kim kibrit satarsa ​​annesini ve kız kardeşini satmış demektir. Mümkün. Eleştirilerin de payı var. Bizimle ligde olan Giresunspor ikinci lige, Altay ikinci lige, Bursaspor ise üçüncü lige düştü. Eskişehirspor amatör oldu. Takımı destekleyin“dedi.

“TRANSFER YAPMAYACAĞIZ”

Murat Sancak, gelecek sezon için transfer yapmayacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi transfer cezası aldık. Sezon sonunda açıp takımı güçlendirecektik. Ancak bu kadar ağır eleştirilerden sonra transfer masasını açmayacağız ve transfer yapmayacağız. Sözleşmesi biten ve ayrılan oyuncular var. Bunun yanında satacağımız oyuncular da var. Patron biziz. Transfer yapmıyoruz“dedi.

“OYUNU SATTINIZ” SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Ancak Murat Sancak, 6-1 mağlup oldukları Gaziantep FK maçının ardından “Sen oyunu sattın” yorumuna çok sert tepki gösterdi. Sancak, “Sohbet odasında önden arkadan söylediklerimi anlamayanlara, 'Maçı sattın, kaça sattın?' vb diyenlere tekrar ediyorum. Diyorum alçak, sen karını, kız kardeşini sattıysan biz de sattık, onun dışında kimseye ne bir kırgınlığımız, ne sitemimiz var.” “Bildiklerini tam anlamadan yorumlamıyorlar, sen sağda olacaksın.” Sözlerini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir