Nissan Türkiye Bahar Kampanyaları – OTOMOTİV

Nissan Qashqai'ye nakit alım desteği sunuluyor

C-SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai'nin Nisan kampanyasında farklı donanım seviyeleri için nakit alım desteği sunuluyor. Nisan kampanyasında, harici şarj gerektirmeden benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi ile 1.018 km'ye kadar menzil sunan e-POWER teknolojisine sahip Qashqai e-POWER yer alıyor. nakit satın alma fırsatı sunulan.

Nissan Qashqai Mild Hybrid ve e-POWER modellerinde geçerli kampanya kapsamında Tasarım paketi ve Skypack Bu aya özel sürümlerde 150.000 TL nakit alım ayrıcalık tanınıyor.

Nissan Qashqai'nin en yüksek donanım seviyesi Platinum Premium'un değeri 200.000TL Mild hibrit ve e-POWER modelleriyle nakit satın alma fırsatı tüm Nissan severleri bekliyor.

Türkiye'de Yılın Otomobili Nissan X-Trail'e 250.000 TL nakit alım desteği

Yeni Nissan'ın e4ORCE versiyonu önerilen anahtar teslim fiyata 250.000 TL fiyat desteği İle dikkat çekin. Yılın arabası yeni X-Trail Hafif hibrit versiyonlar için ise 150.000 TL fiyat desteği sunuluyor.

Nissan Juke'un dikkat çeken Nisan kampanyaları

B-SUV sınıfının tanınmış kahramanı Nissan Juke, Nisan ayı kampanyası kapsamına giriyor. 100.000 TL fiyat desteği VEYA 120.000 TL’ye 12 ay %0,99 faizle Kampanyada yerini alıyor.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir