Destansı serinin son filmi 'Maymunlar Gezegeni: Yeni Krallığın Yükselişi' için geri sayım başlıyor – KÜLTÜR VE SANAT

“Maymunların insanları avladığı bir dünyada bu iki tür birlikte yaşayabilecek mi?” SORUNUN CEVABI 10 MAYIS'TA SİNEMADA NEFES KESİCİ BİR AKSİYON FESTİVALİNDE OLACAK.

20th Century Studios'un “Planet of the Apes” serisinin son filmi “Planet of the Apes: New Kingdom”, IMAX seçeneğiyle beyazperdede heyecan verici bir izleme deneyimi sunacak. 10 Mayıs'ta vizyona girecek filmde izleyiciler sadece maymunlarla insanlar arasındaki destansı mücadeleye değil aynı zamanda maymunlar arasındaki savaşa da tanıklık edecek.

10 MayısBüyük ekranda görülebilecek “Maymunlar Gezegeni: Yeni Krallık” Film için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Wes TopuYönetmen koltuğuna oturan Film, Sezar'ın saltanatından birkaç nesil sonrasını konu alan, maymunların baskın tür olduğu ve insanların gölgede yaşamak zorunda kaldığı evrensel ve destansı seriye yeni bir soluk getiriyor. Yeni acımasız maymun lideri imparatorluğunu kurarken; Genç bir maymun, geçmişe dair bildiklerini sorgulayacağı zorlu bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu hem maymunların hem de insanların geleceğini belirleyecek seçimler yapmaya yönlendirecektir.

1968'den bu yana sinema tarihinin en ölümsüz dizilerinden biri haline geldi. 'Maymunların gezegeni'Yeni filmin senaryosu Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver Görmek Patrick Aison Ana rolleri yazarken Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon Görmek William H. Macy paylaşım.

10 MayısÇarpıcı görsel efektler ve aksiyonla izleyiciye büyük bir ölüm kalım savaşı sahneleri sunacak olan film, aynı zamanda IMAX formatında da izlenebilecek. “Maymunlar Gezegeni: Yeni Krallık”Dizinin takipçilerine birkaç saatlik harika bir izleme keyfi yaşatacak.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir