Memecoin yatırımcısı bu coin sayesinde bir saatte milyoner oldu

Bir kripto para tüccarı, Base blok zincirinde basılan yeni memecoin Donotfomoew'e (MOEW) yatırım yaparak 3 Nisan'da %15.700 kazançla 13.000 doları 2 milyon doların üzerine çıkardı.

Blockchain analiz firması Lookonchain'in verilerine göre tüccar, MOEW'un merkezi olmayan borsalarda (DEX) listelenmesinden 10 dakika sonra ilk olarak 4 Ether (ETH) kullanarak 499,9 milyon MOEW satın aldı. Bir saatten kısa bir süre sonra tüccar, 99 ETH (328.000 $) karşılığında 111,65 milyon MOEW sattı ve şu anda, yayınlandığı sırada 1,76 milyon $ değerinde 388,24 milyon MOEW'u elinde tutuyor.

Kedi temalı MOEW meme token'ı günün erken saatlerinde Bitget Wallet tarafından oluşturuldu ve MOEW'un “sadece eğlence amaçlı olduğunu, çok ciddi bir şey olmadığını, memlerin gücünün neler yapabileceğini görmek istiyoruz” ifadesini kullandı. Ancak MOEW, DEX'lerde piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra değer kazandı ve şu anda 31 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Fiyat hareketine yanıt olarak Bitget Cüzdan, kullanıcılara “Satın almayın, takip etmeyin” diyen bir takip mesajı paylaştı ve şunu ekledi:

“MOEW'un %50'sinin LP eklemeye (kalıcı blok) ayrıldığını, geri kalan %50'nin ise airdrop dağıtımına ayrıldığını lütfen unutmayın! Bitget Wallet herhangi bir token içermiyor.”

Devam eden airdrop sırasında 8.000'den fazla adrese MOEW tokenleri verildi; bu, değişim cüzdanı BWB token airdrop'u için yeterli BWB puanına sahip olan kullanıcılar için uygundur. Altı haftalık bir süre boyunca kullanıcılar, Bitget Cüzdan'da bakiye tutarak veya uygulama içi zincirler arası işlemler gerçekleştirerek ikinci çeyrekte gelecek olan BWB tokenlarıyla değiştirilebilecek BWB Puanları kazanabildiler.

Hem Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi eski memecoinler hem de Solana ve Base'de yeni basılan memecoinler, devam eden boğa piyasasının bir parçası olarak önemli değer kazandı. Böyle bir token, ABD Başkanı Joe Biden'ın Solana memecoin'inin bir parodisi olan Jeo Boden (BODEN), 250 milyon dolarlık piyasa değerini aştı. Hafta başında Tayvanlı müzisyen Machi Big Brother'ın Solana memecoin'i 40 milyon dolarlık ön satışın ardından çılgın fiyat hareketleri gördü.

Kaynak: Bitget cüzdanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir