Mayıs ayında yayınlanacak yeni BBC First dizisini keşfedin! – SANAT VE KÜLTÜR

BBC First, yepyeni dizisiyle izleyicilere unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor. Mayıs ayında gizem, macera ve kahkaha dolu üç dizi, Ünlü Beşler, Kazazedeler ve Hayaletler izleyiciyle buluşuyor.

BBC First'ün yeni macera dolu dizisi “The Famous Five”, Enid Blyton'ın ünlü kitap serisinden ilham alıyor. Dört çocuk ve sevimli köpekleri gizemleri çözüyor ve karanlık güçlere karşı savaşıyor. Bu unutulmaz yaz tatilini konu alan dizide George Barnard ve kuzenleri hazine avı sırasında kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulurlar. Hayatları altüst olan gençler, kendilerini dünyayı değiştirmek isteyen amansız bir düşmanla karşı karşıya buluyor. Cesur ekip birlikte hareket ederek zorlukların üstesinden gelir. Gergin sahnelerle dolu “The Famous Five”, altı bölümlük ilk sezonuyla 25 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00'de BBC First'te başlıyor.

Bir Kayıp Ada Macerası: “Kazazedeler”

Lucy Clarke'ın popüler romanından esinlenen “Castaways”, gizemli bir uçak kazasının ardından bir adaya düşen bir grup kazazedeyi konu alıyor. İki kardeş Erin ve Lori hiç unutamayacakları bir tatil planlıyorlar. Ancak şiddetli bir tartışmanın ardından Lori uçağa tek başına biner ve uçak varış noktasına ulaşamadan düşer. Enkazına ulaşılamayan uçakta kimseden haber alınamadı. Birkaç ay sonra Lori'nin kredi kartı Fiji'nin bir çöl kasabasında kullanılır ve uçağın pilotu güvenlik kameralarına yakalanır. Kız kardeşi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Erin, olayı araştırmaya karar verir. İki kardeşin aynı anda yaşadığı korkunç olayları anlatan The Castaways, beş bölümden oluşan ilk sezonuyla 28 Mayıs Salı günü saat 21.00'de BBC First izleyicisiyle buluşuyor.

Gizem komedisi “Ghosts” ikinci sezonuyla geri dönüyor

Horrible Histories, tarih derslerini eğlenceli skeçler, şarkılar ve animasyonlarla birleştirerek çocuklara eğlenceli bir şekilde sunuyor. Yıldızlarının yazıp yapımcılığını üstlendiği “Ghosts”, beğeni toplayan ikinci sezonuyla doğaüstü komedi türüne geri dönüyor. Yıkılan Button House'un kapıları bir kez daha gıcırdarken, yaşayan ve ölen sakinler bir arada yaşıyor. Nakit sıkıntısı çeken Alison ve Mike, beklenmedik miraslarını lüks bir otele dönüştürme hayalleri kurarken gerçeklikle bağlarını koparırlar. İkili, aradıkları parayı uhrevi oda arkadaşlarını ifşa ederek bulmaya çalışırken daha da fazla kaosa sürüklenirler. “Hayaletler”, izleyicilere macera dolu bir deneyim sunmak için 3 Mayıs Cuma günü saat 21.50'de BBC First ekranlarında olacak.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir