Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF'ye açıklama! “Erken seçim yapmanın bir avantajı varsa bu fırsat kaçırılmıştır.” Süper Lig

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “TFF, seçim tarihi olan 18 Temmuz'u değiştirme niyetinde olmadığını söyledi.” açıklamayı yaptı.

“ERKEN SEÇİM FIRSATI KAÇIRILDI”

Dursun Özbek, şunları söyledi: “Kulüpler Birliği Vakfı bir araya gelebilir ama her seçimin önceden yapılmasını istiyorsanız, önceden tutmanın bir avantajı varsa bu fırsat kaçırılmıştır. Burada futbolun bu özelliklere saygı duyulması gerekiyor. dedi ki

“İMZALAMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ”

GLxm3CPXoAAqcl5

Dursun Özbek, “Şu an için imza atma niyetimiz yok. İmzalayınca ne olacak? Gerekli imzalar atılsa bile Haziran sonu, Temmuz başından önce seçim yapılmayacak. Sonuçta imza atılacak” dedi. İmza toplanıp toplanmamasının hiçbir önemi yok, burada fırsat kaçırıldı, Haziran başında gerçekleşmesi lazım.” “Olası bir seçimin beklenmedik davranışlar nedeniyle sekteye uğradığını görüyoruz.” açıklamayı yaptı.

“ÜÇ KULÜP BU AÇIKLAMAYI ONAYLADI”

GLxnKWdX0AAzRGx

Dursun Özbek, şöyle konuştu: “Cuma akşamı Kulüpler Birliği, sadece 3 kulübün onayladığı bir basın açıklaması yayınladı. Önce siz fikirlerinizi belirtesiniz diye soruldu. Bu, Galatasaray'ın okumasına bile fırsat verilmeden yayınlandı. Ben de bu açıklamayı yaptım. Genel sekreteri aradı ve sadece 3 kulübün görüşlerini ifade ettiğini söyledi. Ama sonuçta biz de heyet olarak, zaten faydasız hale gelen ve uzlaşma adına sabote edilen bu toplantıya geldik ama kendisi zehirli bir açıklama yaptı: 'Bir toplantı vardı. . Federasyon tarihi değiştirme niyetinde olmadığını söyledi!” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Real Madrid-Barcelona maçı tekrar oynanabilir...Real Madrid-Barcelona maçı tekrar oynanabilir…
Fatih Terim'in takımı Panathinaikos'u yakından ilgilendiren doping skandalı çıktı!Fatih Terim'in takımı Panathinaikos'u yakından ilgilendiren doping skandalı çıktı!
Sözleşmesi bitiyordu!  Modric'ten sürpriz kararSözleşmesi bitiyordu! Modric'ten sürpriz karar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir