Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu oldu! İşte elinizdeki 'morlukların' nedeni…

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri tartışma yaratmaya devam ediyor. Münevver Karabulut'u 15 yıl önce vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun hem otopsi fotoğrafları, hem de cezaevinde intihar ettiği iddia edilen 10 Ekim'deki son anlarına ait görüntüler birbiri ardına ortaya çıktı.

Otopsi fotoğraflarında Garipoğlu'nun ellerindeki morluklar tartışma yarattı. Her iki elin parmaklarında bulunan morlukların nedeni ortaya çıktı. Garipoğlu'nun parmaklarındaki morlukların siyah mürekkep lekesi olduğu belirlendi.

Soruşturma birimleri, yaptıkları incelemede bu lekelerin, Silivri L Tipi Cezaevi 1 No'lu Cezaevi F Blok F3 Cezaevi'nde kalan Garipoğlu'nun resim çalışmalarına ait olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. 5.

RESİM KURSLARINA KAYIT OLDU

Sabah gazetesinin haberine göre; Otopsi fotoğrafları ve Garipoğlu'nun cezaevinde intihar ettiği iddia edilen 9-10 Ekim 2014 tarihine kadar nasıl vakit geçirdiğine ilişkin elde edilen bilgilere göre Garipoğlu'nun koğuşunda 3 oturma odası, 1 hobi odası, 1 mutfak ve avlunun bulunduğu öğrenildi.

Garipoğlu'nun 4 Ekim 2013 – 30 Aralık 2014 tarihleri ​​arasında F Blok'ta düzenlenen atölyede resim kursu etkinliklerine de katıldığı ortaya çıktı.

3

O ODADA BOŞ TUVAL VE RESİMLER BULUNDU

Garipoğlu'nun intihar ettiği iddia edilen koğuştaki 3 numaralı odada yapılan aramada, boş bir tuval, bir takım boyalar, yatağı olmayan boş bir ranza ve üzerinde bazı nesneler bulundu.

Burada Garipoğlu, otopsi sırasında elindeki her iki parmağındaki mürekkep lekelerinin resim yapmak için yapılmış olabileceğini değerlendiriyor.

2

DÜĞÜMÜ AÇMAK DÜĞÜMÜ DÜZELTİR

Garipoğlu'nun ölüp ölmediğine ilişkin iddiaların ardından Karabulut ailesi, Cem Garipoğlu'nun mezarının (fethi mezarı) açılmasını talep etti. Ancak talep hem Savcılık hem de Adalet Bakanlığı tarafından reddedildi.

Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu da savcılıktan mezarın açılmasını ve son aylarda yaşanan tartışmalara son verilmesini istedi.

Soruşturmayı yürüten Silivri Başsavcılığı, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan Cem Garipoğlu'nun otopsisi sırasında yapılan işlemlerin fotoğraf ve video kayıtlarının hazırlanıp savcılığa gönderilmesini istedi ve dosya için bilirkişi görevlendirdi.

Bilirkişi ayrıca otopsi görüntülerini de inceleyerek tutanak tuttu ve savcılığa sundu. Savcının Garipoğlu'nun mezarının açılıp açılmayacağına dair vereceği karar meseleyi çözecek.

Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Taha Hüseyin Karagöz'ün tepkisi!  Önce Özgür Özel'le tanıştı... Çok sert yorumlar: benzetme Taha Hüseyin Karagöz'ün tepkisi! Önce Özgür Özel'le tanıştı… Çok sert yorumlar: “Trol ve hain” benzetmesi
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bu suçlamaları yalanladıAnkara Bilkent Şehir Hastanesi bu suçlamaları yalanladı
Sokakta pompalı tüfekle vurularak öldürüldüSokakta pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir