Başkan Böcek zor zamanlarda üreticilere destek oluyor – GÜNDEM

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın iki mahallesinde yaşanan kasırga felaketi sonrası seraları zarar gören üreticilere naylon desteği sağladı.

Mart ayı başında Alanya'yı vuran hortumun Türkler ve Payallar mahallelerindeki seralarda hasara yol açmasının yaraları iyileşmeye başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, felaketin ardından bölgede yaptığı incelemelerin ardından etkilenen üreticilere yardım eli uzattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Sektör Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Türkler'de 14, Payallar'da ise 37 üreticiye sera naylonu dağıttı. Türkler ve Payallar ilçelerinde seraları zarar gören 51 üreticiye toplam 51 bin 645 metrekare sera naylonu dağıtıldı.

PELERİNDEN BÖCEK'E TEŞEKKÜR

Türk lider Mehmet Şahin, şunları söyledi: “Bölgemiz iki aydır dolu ve hortumla boğuşuyor. Birçok üreticimizin seraları tahrip edildi. Ürünleri yok oldu. Büyük hasar meydana geldi. “Çiftçilerimizin yanında olduğunu gösterdiği için Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ederiz” dedi.

BECEK ZOR GÜNLERDE BİZİMLE OLDU

Çiftçiler, bölgede yaşanan dolu ve hortum felaketinin ardından yanlarında Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri gördüklerini belirterek, şunları kaydetti: “Afet sonrası Başkan Böcek'in ekipleri hemen gelerek tespitlerde bulundu. Naylon çorapları kısa sürede seraya getirip teslim ettiler. Çok mutluyuz. Başkan Böcek, bu zor günlerde üreticilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir