Ali Koç'tan Dursun Özbek'e yanıt! ''Namussuzlara, şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik'' F.Bahçe

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ı mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“GALATASARAY YÖNETİCİSİ ELİMİ ISIRIR MI?”

Ali Koç: “Beni kim ısırdı? Galatasaraylı teknik adam elimi ısırabilir mi? Şaka mı yapıyorsunuz? Saygı iki yönlü bir şeydir. Rakibinize saygı duymazsanız en ufak olayla dalga geçersiniz, dalga geçersiniz.” , rakiplerinizin projelerini ilgilendirmeyen sponsorluklar ve basın toplantıları hakkında konuşuyorsunuz, “Çanakkaleles, ananas, mananazlar… Bu muameleyi kabul edeceksiniz. Saygısızlıktan değil, hatıradan ayrıldık. Bizi durdurmaya çalışanları harekete geçirdik. Yolumuz. Birisi elimi ısırsa bile bunu hissetmedik.”

“ONURLU İNSANLARA GÖSTERDİK”

a1302196186444f8b902322a7b0062de

“Bu galibiyet, Fenerbahce camiasına, 7'den 70'e herkese, özellikle çocuklara armağan olsun. Gerçekte bu sadece bir derbi galibiyetidir. Öte yandan baktığınızda daha da anlamlıdır. Derbi zaferinden ziyade kendi sahasında şampiyonluğu kutlamalarına izin vermedik, yenilmezlik serisini sekteye uğrattık, mesele bu değil, çok daha fazlası: “Bugün şerefsizlerin, hırsızların ve alçakların gerçek kim olduğunu gösterdik. şampiyon”.

“Karakter kazandırdılar”

ali-koc-aa-2211075-ekel_cover

“Takımımız kahramanca mücadele etti. Mücadele etti. Karakter gösterdi. 10 kişiyle 81 dakika oynamamıza rağmen bu atmosferde ve bu hakeme rağmen 1-0 kazanarak son haftaya kadar umudumuzu taşımamıza yardımcı oldular. Allah yardımcımız olsun. Aslında 6 derbinin 4'ünü kazandık, 1 yenilgisini taraftara söylüyorum.. Bu sistem böyle devam edemez.”

d846202d053e4af38d8c290f35a16bc2

Ali Koç: “Dursun Özbek, beni düelloya mı çağırıyorsun? İki yıldır onu televizyon karşısında düelloya davet ediyoruz. Düello değil tartışalım. Her iki cumhurbaşkanının kimliğini ve kişiliğini insanlara gösteriyoruz” Bugün biraz geç, bu yüzden uykunuzu kaybetmeyin. Hafta boyunca en sevdiğiniz TV kanalını GS'ye açabilirsiniz. “Ben dışarı çıkmaya hazırım, hatta televizyona bile. Bu ucuz bir kabadayılıktır. Biz bir gün böyle konuşacak türden insanlar değiliz. Çağrısına saygı duymasına izin verin! İstersen yarın dışarı çıkalım.”

“BAKIN OĞLU 60-80 FAULE BAKIN”

tzg9mSgO8UuQTlSM98hB0g

“Son 60-80 faullere bakın. Toplam faullere bakın. Toplam sarı kartlar, kırmızı kartlar, bakın kaç faul yapıldı. Olağanüstü bir tablo. Maçta 10 faul, 6 sarı kart, 1 kırmızı kart gördük. Rakibimiz bu maçta 18 faulde 4 sarı kart görmedi, son 60 faulde de sarı kart görmediler. onlarla gurur duyuyorum.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
''Cesaretin varsa ve gençsen gel!''''Cesaretin varsa ve gençsen gel!''
“Çık buradan yoksa dövüleceksin.”
İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a mesaj!İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a mesaj!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir