Adana Kebap’ın Değişmez Adresi Fikr-et Steakhouse!

Adana kebap denince adını da şehrinden alan bir kebap olması sebebiyle Adana ilimiz gelmektedir. Adana bölgesi özellikle birçok kişi için hem kültürel hem de gıda turizmi yapılan bir bölgedir. Adana bölgesi hem Akdeniz’in birçok yemek esintisini hem de Güneydoğu Anadolu bölgesinin yemek kültüründen etkilenmiş karma bir bölgedir. Bu karma bölgenin birçok alandan değerlendirilmesi doğru olacaktır. Bu yemek cümbüşü içerisinde Adana kebabın yeri tabii ki oldukça farklıdır. Adana kebap severlerin yolu düştüğünde mutlaka uğradığı yerlerden birisi de Fikr-et restoranlarıdır. Fikr-et genellikle adana kebap ve daha onlarca kebap çeşidi ile herkesin damak zevkine uygun geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.

Fikr-et steakhouse 1991 yılında Nuh Ocakbaşı markası adı altında kurulduğu günden bugüne kendini geliştirmeyi başarmış ve rakipleri yanında fazla tercih edilmesiyle bilinen bir marka haline gelmiştir. Adana’nın sevilen mekânlarından birisi olmayı başarmış bir işletmedir. Menüsünde bulunan herkese hitap edecek çeşitlerde yiyecekleri ve kebapları sayesinde sıklıkla tercih edilen bir mekân olmuştur. Özellikle online sipariş konusunda hızlı, sıcak ve kısa sürede teslimatı sayesinde Adana’nın birçok bölgesine hizmet vermeye devam etmektedir. Dilerseniz mekânlarımıza gelerek mobil kebap ve hamburger organizasyonlarımız hakkında da bilgi alabilirsiniz. Adana kebap Adana mutfağının vazgeçilmezi olan ve ne hikmetse havasından mıdır yoksa suyundan mıdır bilinmez, yerinde yiyince tadı damaklarda kalan bir lezzettir.

Steakhouse

Dışarıda yemek kültürünün bir parçası olan steak, etin bir pişirme tekniğindir. Her yerde aynı kalitede et ve aynı düzeyde et pişirmeyi bilen usta bulmak oldukça zordur. Özellikle Günümüzde biliyoruz ki dışarıda yemek ve restoran sayısı arttıkça katkı maddeleri kullanımları da doğru orantıda artış göstermiştir. Bunların önüne geçebilmek için özellikle Himalaya tuzu kullanmak şartıyla tüm etlerimizi en ince detayına kadar iyi şekilde muhafaza etme ve kullanma dikkatini gösteriyoruz. Yemeğe verdiğimiz özenin aynısını insan sağlığını korumak konusunda da göstererek baharatlar ve Himalaya tuzu dışında kanserojen katkı maddeleri kullanılmadan steakhouse konseptimizde et servislerimizi gerçekleştiriyoruz. Hijyenik koşullarda bu işlemleri yaparak insan sağlığının önemini de vurgulamaya devam ediyoruz.

Ekmeğinden lavaşına, etinden sebzelerine kadar her noktanın en iyi şekilde ayarlanmasını sağlayan bir restoranlar zinciri oluşturmak oldukça önemli bir noktadır. Steakhouse olarak pişirilen birçok etin de her ne kadar kolesterol yükü olarak adlandırılsa da tazesini ve kalitelisini kullanarak insan sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırdık, en iyi unlardan yapılan lavaşlar ve en taze etleri sayesinde bir sağlık deposu haline getirdik. Adana gibi bir gastronomi şehrinde insan sağlığını bu denli düşünerek gıda hizmeti sunan meşhur bir kebapçı olmak şüphesiz ki oldukça zor meziyetlerden birisidir. Özellikle meşhur kelimesi son dönemlerin popüler kültür akımlarında sıklıkla rastlanan sıfatlarından birisi haline gelmesine rağmen Fikr-et ailesi olarak önceliğimiz temiz beslen, temiz yaşam!

 

Adana burgerci

Adana hamburger alanında oldukça fazla seçenek gün yüzüne çıkmasıyla birlikte iyi ve kötüler kolaylıkla birbirinden ayırt edilir hale de gelmiştir. Özellikle damak zevki çok gelişmiş olan bir millete gıda sektöründe hizmet vermek bu alanda hem zor hem de avantajları olan bir konudur. Fikr-et ailesi bu noktada kendine güveni ve en lezzetli burger kombinasyonunu oluşturmasıyla birlikte lezzet festivallerinin ödüllü restoranlarındandır. Fikr-et özellikle Adana burgerci alanında lezzet festivallerinde yaptığı dev hamburger şovlarıyla, hamburgerlerine birçok talip bulabilmiş ve her yiyenin defalarca daha tercih ettiği bir mekân haline gelmiştir. Fikr-et restoranları Adana burgerci denince adana halkının ve turistlerin aklına ilk gelen yerlerden birisidir. Bu kadar yoğun talep üstüne bu alanda şubeleşme çalışmaları başlamış ve franchise hizmeti Fikr-et burger olarak piyasaya sürülmüştür.

Şimdiden bu şubeleşmenin oldukça fazla talibi ortaya çıkmış ve görüşmeler de hala devam etmektedir. Adana burger alanında birden fazla seçenek olmasına rağmen sürekli olarak Fikr-etin tercih edilmesinin en temel sebeplerinden birisi sınırsız hizmet anlayışı, Adana’da burger alanında organizasyonlara giderek hamburger servislerini sıcak ve taze şekilde gerçekleştirmesi, evlere sipariş seçenekleri ile taze ve sıcak yemek keyfi sunması ve bunları uygun fiyat politikasıyla taçlandırmasından kaynaklanmaktadır.  Sizler de Fikr-et ayrıcalıklarından faydalanarak en kaliteli eti, özel soslarını, taze sebze ve ekmekleriyle bütünleşen bu lezzet bombasını denemek isterseniz restoranlarımız veya eve sipariş seçeneklerimizi kullanarak lezzete doyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir