Acun Ilıcalı zenginliğiyle günün gündemindeydi! Aylık gelirinin ne olduğu soruldu: “Bütün mal varlığımla…”

Servetinin 100 milyon dolar olduğu söylenen Acun Ilıcalı, 343 Dijital programına konuk oldu. Kazançlarıyla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, “Türkiye'de çok popüler olan bir program yaparsanız ona göre para kazanırsınız.”

Paraya hiçbir zaman değer vermediğini belirten Ilıcalı, şöyle konuştu: “TV8 alıyorum, alırken ödediğim para 70 milyon dolardı, 60-70 milyon dolar ödüyorum, yani bütün varlığım, bütün servetim. , yani “Ekstra bir kredi alabilmek için her şeyi bir yerde riske atıyorsunuz. Ya işe yaramazsa?” “Bu hamleler işe yaradı çünkü süper riske dair mali bir korkum yok” dedi.

AYLIK KAZANÇLARINI İSTEDİĞİNİZDE…

Bu sohbetin devamında Acun Ilıcalı'ya şu soru soruldu: “Aylık ne kadar kazanıyorsun?” Soru da geldi. Ilıcalı, “Benim bilmem mümkün değil, hesaplayamıyoruz. 13 ülkeden gelirimiz, kanalımız var. Ben bu işlere karışmıyorum. Ebru bu işlerle ilgileniyor.”

uuuuy
Ilıcalı “Restoranların yarısı para kabul etmiyor, kabul ettiklerinde de kredi kartımı kullanıyorum.” İfadeleriyle dikkat çekti.

Acun Ilıcalı “Bugüne kadar en çok neye harcadınız?” “En büyük borcum TV8'di” sorusunu yanıtladı.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, tarzıyla Cannes'da adından söz ettirdi! "Çok kalitesizsin"Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, tarzıyla Cannes'da adından söz ettirdi! “Çok kalitesizsin”
Deli Yürek'ten Zeynep her şeyi bırakıp kendini bu işe adadı!  sınırları zorladıDeli Yürek'ten Zeynep her şeyi bırakıp kendini bu işe adadı! sınırları zorladı
Ebru Şallı, oğlu Beren'in sevgilisini işaret etti!  Bunu gören herkes takdir ettiEbru Şallı, oğlu Beren'in sevgilisini işaret etti! Bunu gören herkes takdir etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir