Ümit Özat'tan Mehmet Büyükekşi'ye sert sözler! 'AK Parti Büyükekşi yüzünden…'Futbol

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, son dönemde futbol kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Dün oynanan F.Bahçe – Galatasaray Süper Kupa finalinde verdiği görüntülerle sosyal medyada gündem olan Büyükekşi'ye son olarak tepki eski milli futbolcu Ümit Özat'tan geldi. Ümit Özat, bir YouTube programında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çok sert konuştu.

“AK PARTİ BÜYÜKEKŞİ NEDENİYLE SEÇİMLERİ KAYBETTİ”

Mehmet Büyükekşi'nin tüm bunları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gözünde “güzel” görünmek için yaptığını iddia eden Ümit Özat, katıldığı programda Büyükekşi ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

w

“Federasyon başkanı olsaydım utanırdım. Mehmet Büyükekşi yüzünden AK Parti bu ülkede seçimleri kaybetti. Size futbolla ilgili soru sorduklarında ezan durmaz, bayrak indirilmez dersen siyasete bulaşırsın. “Futbolun ezanla, bayrakla ne alakası var?” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Süper Kupa sonrası gözden kaçan detay!  TFF için yeni tehlike: Herkes sıraya giriyor ve parasını istiyorSüper Kupa sonrası gözden kaçan detay! TFF için yeni tehlike: Herkes sıraya giriyor ve parasını istiyor
Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: "Bu ülkenin bir lideri var..." Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: “Bu ülkenin bir lideri var…”
Gözler TFF'de!  F.Bahçe'ye ceza verilecek mi?Gözler TFF'de! F.Bahçe'ye ceza verilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir