Thomas Tuchel, maçın yıldızlarından Leroy Sane'i eleştirdi

genişletmek

KAYNAKHayranlar

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında dün akşam Bayern Münih, Real Madrid'i konuk etti. Allianz Arena'da muhteşem bir atmosferde oynanan karşılaşmada Thomas Tuchel'in öğrencileri, 24. dakikada Vinicius Junior'ın golüyle geriye giderek, taraftarları önünde ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

4 DAKİKADA ŞEYLER DEĞİŞİR

Bayern Münih'in yeni teknik direktörü belli oldu

İkinci yarıya çok hızlı başlayan Bundesliga devi, 53. dakikada Leroy Sane'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. 57. dakikada Harry Kane'in penaltıdan topu ağlara göndermesi Bayern Münih'i 2-1 öne geçirdi. Maçın son anlarında bu kez penaltı kazanan takım Real Madrid olurken, Vinicius Junior topu ağlara gönderdi. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca takımlar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

TUCHEL'İN SANE'E YÖNELİK ELEŞTİRİSİ ŞAŞIRDI

Leroy Sane, Allianz Arena'da oynanan dev karşılaşmada performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alman kanat oyuncusu, gösterdiği etkili performans ve attığı golle alkış aldı. Ancak Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in maç sonrasında Leroy Sane'ye yönelik eleştirileri Alman basını dahil herkesi şaşırttı.

“DAHA AGRESİF BEKLİYORUM”

Haftalardır sakatlıklarla mücadele eden ve döndükten sonra formunu geliştiren Sane için Tuchel, “Leroy burada 6-7 hafta boyunca neredeyse sadece bireysel antrenmanlarda oynadı. Biraz daha vücut dili kararlı ve biraz daha kararlı bir performans sergilemek istiyorum. onun tarafında daha saldırganlık var.” bu akşam özellikle ilk yarıda bize biraz oynadı. Zor kısmı da bu!” sözlerini söyledi.

Bayern Münih ile Real Madrid arasındaki rövanş maçı ertelendi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir