Ahmet Davutoğlu: 'Türkiye, topraklarının saldırılara asla alet edilmeyeceğini hemen duyurmalı'
Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin topraklarının saldırılara alet edilmemesi gerektiğini vurguladı. Hızla bir açıklama yapılması gerektiğini belirtti.
İçindekiler3 bölüm · başlığa tıklayarak ilgili bölüme geçin
Ahmet Davutoğlu'ndan Önemli Açıklamalar
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ABD ve İsrail'in İran'a karşı başlattığı askeri hamleler üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Türkiye'nin bu tür saldırılara alet edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.
Türkiye'nin Tutumu
Davutoğlu, Türkiye'nin topraklarının İran'a yönelik saldırılarda asla kullanılmaması gerektiğini vurguladı. "Bu konuda hemen bir açıklama yapılmalı," dedi ve Türkiye'nin duruşunun net olması gerektiğini ifade etti.
Askeri Üslerin Durumu
- Kürecik üssü kapatılmalı.
- İncirlik üssü ile ilgili denetim mekanizmaları oluşturulmalı.
Davutoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) bu üslerin herhangi bir saldırıda kullanılmasını engellemek için gerekli önlemleri alması gerektiğini belirtti. "Artık bekle-gör yaklaşımının zamanı değil," diyerek, proaktif ve caydırıcı bir diplomasi yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi.
Bu önemli gelişmeleri takip etmek için seviyelihaber.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
💬 Tartışma (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
İlgili Haberler
Güncel HaberlerEviniz İçin Kaliteli İnegöl Mobilya Alanı - OMobilya
Güncel HaberlerGüngör Nakliyat ile Hesaplı Konteyner Nakliyat
Güncel HaberlerGalatasaray'da Okan Buruk, 150. Süper Lig maçı heyecanı yaşanacak
Güncel Haberler