İspanya'da Gündem Arda Güler: 'Bu çocuk çok özel' – Son Dakika Spor Haberleri

Daha önce İspanya La Liga şampiyonluğu garantilenmişti Real Madrid, Granada karşısında sahaya çıktı. Heyecan dolu maçı Real Madrid 4-0 kazandı Arda Gülerperformansı alkış topladı. 19 yaşındaki milli takım oyuncusunun performansı İspanyol basınında manşetlere taşındı.

“BU BEBEK ÇOK ÖZEL”

AS haberinde Arda Güler'in çok özel bir futbolcu olduğu belirtiliyor. AS haberinde 19 yaşındaki on numara için “Bu çocuk çok özel. Arda Güler harika bir gol attı. Türk futbolcu, geçen hafta San Sebastian'da yaptığı gibi yine filelere gol attı. Harika bir şutla Granada'ya gol attı“ifadeleri kullanıldı.

Depor'un haberinde genç futbolcunun zamanını çok iyi kullandığı vurgulandı:

“Arda Güler topu ustaca kontrol etti ve akıcı bir şutla ağlara vurdu. Granada kalecisinin yapacak bir şeyi yoktu. Toplamda oynanan 210 dakikada Arda ligdeki tasarrufunu ikiye katladı.”

“YETENEKLERİNİ GÖSTERİYOR”

Marca'nın raporunda genç futbolcunun özel bir isim olduğunun altı çizildi.

Kylian Mbappe'nin de Real Madrid'e katılacağının altını çizen haberde şu ifadelere yer verildi:

“Arda Güler kendisine dakika verilir verilmez büyük bir atılım yapıyor. Evet bu takımda bir Mbappe daha olacak ama bir de Arda Güler sorunu var. Bu sezon pek oynamadı ama oynadığında, Onun özel bir oyuncu olduğunu anlamak zor değil. Şampiyonada attığı üç gol bir şeyler söylüyor ama asıl oyunu “Kendisini daha çok anlatıyor. Fenomen gibi görünen 19 yaşındaki Türk futbolcuya dikkatli bakın.”

Meridiano'nun raporunda genç oyuncunun gelecekte önemli bir futbolcu olabileceğinin sinyallerini verdiğini okuduk. Meridiano'nun haberinde “Genç Türk forvet, aldığı dakikalarda geleceğin önemli bir ismi olabileceğini gösteriyor. Ayaklarının altındaki yeteneği ortaya çıkaran ve bir an önce kullanılması gereken bir performans. Yeni sezon kadro yapısında en önemli konulardan biri genç oyuncu durumu olacak.” söylendi.

“ZATEN 3 GOL”

El Desmarque haberinde, “Türk futbolcu, La Liga'da gol atmak için en az dakikaya ihtiyacı olan oyuncu. Real Madrid'in ligdeki sadece 255 dakikasında, bu Cumartesi günü Granada'ya karşı oynadığı maç da dahil olmak üzere şimdiden üç gol attı.“ifadeleri kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir