Isaac Solet Göztepe'den transfer oldu!

genişletmek

KAYNAKİHA

Trendyol Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde ilk transfer hamlesini gerçekleştirerek 29 yaşındaki sol bek Djalma Silva'yı kadrosuna katan Giallorossi, şimdi de orta sahayı güçlendirmek için devreye girdi. Geçtiğimiz sezonu Romanya 2. Lig ekibi Spartac Bucuresti'de geçiren Isaac Solet için çalışmalara başlayan İzmir ekibi, devre arasında Bulgaristan ekibi Slavia Sofia'ya transfer oldu.

C. Rizespor'un hareketli sahası yenileniyor!

Bulgar takımında 11 maça çıkan genç oyuncu, sahada geçirdiği 591 dakika boyunca gol atamadı ancak orta sahada gösterdiği mücadeleyle de taraftarın takdirini kazandı. Stanimir Stoilov ve ekibinin olumlu görüş bildirdiği Solet transferinin, şartların uygun olması halinde tamamlanması bekleniyor.

Son dakika transfer haberleri | F.Bahçe'de Jose Mourinho'nun Galatasaray'a karşı tarihi vuruşu!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte milli takıma katılan 22 yaşındaki oyuncu, Orta Afrika Cumhuriyeti'nin 2026 Dünya Kupası elemelerinde ter döküyor. Şu ana kadar milli takımda 4 maça çıkan Solet, ilk 11'in kaçırılmayacak isimleri arasında yer almayı başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir