“Eşim ev temizliğinde saf alkol kullanıyor!” dedi. Pendik Müftüsü Musa Bilgiç ne diyeceğini bilemedi… Bomba haberi Nur Viral de fark etti

Beyaz televizyon ekranlarında Nur Viral'in sunumuyla yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümün gündeminde. Programa gelen itiraflar ve canlı yayında yapılan itiraflar sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor.

Nur Viral'e bazı günler uzmanlar eşlik ediyor ve aile ilişkileri üzerine yorum yapıyorlar. Programın son bölümüne Pendik Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu ve izleyicilerin sorularını yanıtladı.

BU İTİRAF MÜFTÜYÜ ŞAŞIRDI

Bir izleyici şunları söyledi: 'Eşim evi temizlerken saf alkol kullanıyor. Dininize uygun mu?' diye sordu. Musa Bilgiç, şunları söyledi: 'Bildiğiniz gibi Köln'de de bulunan etil alkol meselesi var. Normalde kafayı bulandıran alkol değil, temizlemek ve sterilize etmek için yapılan şeyler de… Ama temizlik konusunda abartanlar var, bildiğimiz gibi temizlik hastaları da var.

viral nur 2

“ADAM EVE GİRMEYE KORKUYOR…”

Bu temizlik ucubelerine, eğer bu kadar temiz bir ucube iseniz, erkeklerin evinize girmekten korkacaklarını söylüyorum. Yani küçük bir adamın evi kirletme hakkı olmalı. İnsanların evi yıkmaya biraz hakkı olmalı. Mesela evlerimizde misafir odası var. Bu misafir odası kullanılmalıdır. “Bugün buradayız, yarın burada olmayacağız, ne olmuş yani?” azarladı.

viral nur 3

Nur Viral ise Musa Bilgiç'e “Yüzde yüz haklısın” diyerek destek gösterdi. Programdaki o anlar kısa sürede gündem oldu.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yeni aşkıyla el ele!  O anlarda yorumlar yağdı!  Yeni aşkıyla el ele! O anlarda yorumlar yağdı! “Bülent'i ne kadar çabuk unuttun?”
Bu anlar olaya dönüştü!  Dans ve el hareketi...Bu anlar olaya dönüştü! Dans ve el hareketi…
Durumda flaş gelişme!  Hakim çekilmek istedi ama... Mahkeme karar verdiDurumda flaş gelişme! Hakim çekilmek istedi ama… Mahkeme karar verdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir