Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, gelininden izinli… Paylaşımları trend oldu

Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Can Doğu, Kürşat Polat ve Sezgin Polat, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, Vergi Usul ve Bahislerin Düzenlenmesi Hakkında Kanuna aykırılık” suçundan başlatılan soruşturma kapsamında geçen yılın kasım ayında tutuklanmıştı. futbol ve diğer spor müsabakalarında kumar oynamak”. .

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat bu dönemde altın paraları, açıklamaları ve eylemleriyle dikkat çekti. Şükran Polat artık fenomen olma yolunda ilerliyor.

Şükran Polat sosyal medya hesabından ürün satışına başladı. Ödem ve sindirime iyi geldiğini söylediği sağlık ürününün reklamını yapan Şükran Polat, “Sonun gelini gibi olmayın” yorumunu yaptı.

“2 ürün 1 TL'ye” kampanyasını düzenleyen Şükran Polat, “Kara para ortadan kaybolunca '1 milyoner' oldu” şeklinde yorumlar da aldı.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yaşar Alptekin'de her şey var Yaşar Alptekin'in 4 katlı “evcil hayvan sarayı”nda her şey var… Ev köşesi, bahçe jakuzisi ve manevi detaylar
Dilan Polat ve Nez Demir duruşmada birlikte ağladı! Dilan Polat ve Nez Demir duruşmada birlikte ağladı! “Onu gördüğümde…”
Yeni doğum günlerini kutlayan arkadaşlar kıvrımlı pozlarını paylaştıYeni doğum günlerini kutlayan arkadaşlar kıvrımlı pozlarını paylaştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir