Demet Evgar'ın başrol oynadığı Bahar dizisinin çekim hatası sosyal medyada şok yarattı! Seyirciden kaçmadı.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği yeni dizi 'Bahar: Uyanmaya Hazır mısın? Yayınlandığı günden bu yana büyük yankı uyandırdı.

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün yazdığı; Büyük hayallerle tıp okuyan, ardından ani bir hastalık nedeniyle hayatını eşi ve iki çocuğuna adayan Bahar'ın (Demet Evgar) hayatını ve dönüşümünü anlatan dizi, her bölümüyle sosyal medyada gündemde. .

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni topladı.

BAHAR CERRAHİSİ

ÇOK ÖNEMLİ BİR HATA YAPILDI

“Dr. Cha” dizisinden uyarlanan dizi, aynı zamanda büyük reyting başarısı da elde etti. Dizinin son bölümünde yaşanan çekim hatası dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

HATA1

Rengin'in ameliyatının ardından iyileşen Bahar, şüpheleri nedeniyle Timur'un odasına gitti. O sırada yürürken gri bir bluz giyiyordu.

AYRICA 2

KAMUOYUNDAN KAÇMADI

Bahar, Timur'un odasına girdiğinde giydiği gri bluz saniyeler içinde beyaza döndü. O anlar hemen fark edildi.

Bahar dizisindeki çekim hatası kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. O sahneyle ilgili “Bu diziden bunu beklemiyordum”, “Harika bir yapım, ufak tefek hatalar olacak” gibi yorumlar yapıldı.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İmamoğlu'nun yorumu günün gündemi oldu!  Demirtaş'tan Aydın'a sert tepki geldiİmamoğlu'nun yorumu günün gündemi oldu! Demirtaş'tan Aydın'a sert tepki geldi
Evlendiler?  Yaş farkı sorun haline geldi Evlendiler? Yaş farkı sorun haline geldi
Düello sonrası... Kız arkadaşına böyle destek oldu!  Düello sonrası… Kız arkadaşına böyle destek oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir