CHP Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu, Milli Savunma Bakanı Güler'le görüştü: Milli güvenliğimizi ilgilendiren gelişmelere ilişkin önemli konuları görüştük – Son Dakika Siyaset Haberleri

CHP'nin Milli Savunma Bakanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, bugün Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü. Bağcıoğlu, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada; Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Türkiye'nin en köklü kurumu ve gözbebeği olduğunu vurguladı. Bağcıoğlu, toplantının dostane bir ortamda gerçekleştiğini, milli güvenlik konularında bilgi alışverişi ve iş birliğinin öneminin altının çizildiğini söyledi.

Bağcıoğlu, şöyle konuştu: “Milli savunma politikalarında bilgi alışverişinin ve işbirliğinin Türkiye'nin genel çıkarları açısından önemli olduğunu vurguladık. Sadece eleştirmek değil, milli çıkarlarımız doğrultusunda yapıcı ve tamamlayıcı bir anlayışla hareket ettiğimizi belirttik. Milli güvenliğimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri personeliyle ilgili önemli konulara ilişkin.” “Anladık” dedi.

Bağcıoğlu, toplantının Türkiye'nin genel çıkarları doğrultusunda önemli bir adım olduğunu ve CHP olarak her zaman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir