Aziz Yıldırım: Yeni bir sayfa açalım

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

F.Bahçe'de bir kez daha başkan adayı olan Aziz Yıldırım, açıklamalarına devam etti.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında adaylığını resmen açıklayan Aziz Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajlarını yineledi.

Kulübün borç meselesinin gündemde olduğuna değinen Yıldırım, şunları söyledi: “Fenerbahçe'de mülk yaratan tek başkan benim. “Herkes borçtan bahsediyor ama kimse arkamda bıraktığım varlıklardan bahsetmiyor” dedi.

ŞAMPİYONLUK VURGUSU

Yıldırım, görevde oldukları son yıllarda sürekli mahkemelerle uğraşmak zorunda kaldıklarına dikkat çekerek; “Bundan sonra aklımız tek bir şey üzerinde çalışacak: F.Bahçe'yi şampiyon yapmak. Tek dileğim F.Bahçe'yi şampiyon yapmak. Böyle devam edersek şampiyon olma şansımız çok az. Ancak uzlaşma ve uzlaşma yoluyla yeniden ayağa kalkabiliriz. 4 yıl bizden, 6 yıl buradan; 10 yıldır şampiyon olamadık. “Her şeye yeni bir sayfa açalım” dedi.

Yıldırım: Spor kulüpleri devletle kavga edemez. Kimseyle tartışmayacağım. Tek endişem 3 Temmuz'dan sonra meydana gelen maddi hasarın tespit edilmesi. Masaya oturup konuşmamız ve anlaşmamız gerekiyor. “O zaman artık ne borç ne de başka bir şey kalacak” dedi.

“ALI KOÇ'LA GÖRÜŞECEĞİZ AMA…”

Yıldırım, F.Bahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç'la ilgili ise, “Ali Bey'le görüşeceğiz ama önemli olan fikir üzerinde anlaşmak” dedi.

Rıdvan Dilmen yönetime katılacak mı? açıkladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir