Gençlik ve Spor Eski Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun Bayram Mesajı

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Eski Gençlik ve Spor Bakanı İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında ​​milletimizin birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı. Kasapoğlu, “Bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Bu kutsal günlerin milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesi, kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendirmesi en büyük temennimizdir.”

Paylaşmanın ve işbirliğinin önemi

Dr. Mehmet Kasapoğlu, bayramların toplumumuzda paylaşma ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin ortaya çıktığı günler olduğunu söyledi. “Bayramlar aynı masada buluşma, sevdiklerimizle kucaklaşma, kalplerimizi birleştirme fırsatıdır. Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülümsediği, birlik ve beraberlik duygularının arttığı özel günlerdir. Dayanışma zirveye ulaştı” dedi.

Toplumsal dayanışmanın sembolleri

Kasapoğlu, mesajında ​​bir araya gelerek toplumsal dayanışmayı göstermenin önemine dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Her bayramda olduğu gibi komşularımızla, akrabalarımızla, sevdiklerimizle birlik olup gönül köprülerimizi daha da güçlendirmeliyiz. hep birlikte, birlikte okunan dualar, paylaşılan sohbetler toplumsal dayanışmamızın en güçlü yanıdır.” “Bu onun sembollerinden biri” dedi.

Dünyadaki çatışmalar ve zulümler

Kurban Bayramı'nın manevi atmosferi mutlulukları artırırken, dünyadaki çatışma ve baskıların da yürekleri dağladığını söyleyen Kasapoğlu, özellikle Filistin topraklarındaki duruma dikkat çekti. “Filistin topraklarında devam eden savaş ve İsrail'in insanlık dışı tutumu, masum canların kaybına, ailelerin parçalanmasına ve büyük acılara neden oluyor. Müslümanların maruz kaldığı haksızlık ve zulmün hem Filistin'de hem de dünyada son bulması en büyük dileğimizdir. “. En kısa sürede” dedi.

Filistin için barış ve adalet arzusu

Barış ve adaletin sağlanması dileklerini dile getiren Kasapoğlu, şöyle konuştu: “Bu bayram vesilesiyle Filistinli kardeşlerimizin acılarını paylaşarak yanlarında olduğumuzu, barış ve adaletin tesis edilmesini temenni ettiğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Bir dünya için dua edelim. Barışın hüküm sürdüğü ve adaletin ışığıyla aydınlatıldığı yer.” “Yapıyoruz” dedi.

Tatillerin birleştirici gücü

İzmir Milletvekili Kasapoğlu, bayramların birleştirici gücünün altını çizerek, şöyle konuştu: “Kurban Bayramı vesilesiyle, tüm İslam aleminin barış ve huzur içinde yaşamasını, ortak değerler olan sevgi, saygı ve hoşgörünün bir arada yaşamasını temenni ediyorum.” Tüm dünyaya yayılan bayramların birleştirici gücü, tüm insanların kalplerini yumuşatacak ve nefreti azaltacaktır.” Ve umarım nefretin yerini sevgi ve hoşgörü alır” dedi.

Tatil kutlaması

Kasapoğlu, mesajının sonunda tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik ederek, şöyle konuştu: “Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde, dostluk ve kardeşlik duygularıyla birleşen bir millet olarak nice mutlu bayramları hep birlikte geçirmeyi temenni ediyoruz.” “Bayramları idrak etmek ümidiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir