
Zekeriya Meşhur, ilk kez Kuruçeşme Açıkhava’da türkülerini seslendirdiği gecede, “40 senedir sahnedeyim, asla bu kadar heyecanlanmıştım” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.
Şanlıurfa’nın mühim ses sanatçısı Zekeriya Meşhur, günlerdir titizlikle hazırlandığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesine içinde folklör ekibinin de bulunmuş olduğu 36 kişilik dev ekibiyle çıktı.
Sıra gecesi geleneğini en iyi şekilde temsil eden Zekeriya Meşhur, bu geleneksel gecenin tarihçesi hakkında da informasyon verdiği konserinde türkülerini sevenleriyle hep beraber söylemiş oldu.
Zekeriya Meşhur, ilk kez 36 kişilik dev ekibini görücüye çıkardığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dans gösterileri ve sahne şovlarıyla da geceyi unutulmaz kıldı. Zekeriya Meşhur, sıra gecesi türkülerinin yanı sıra yedi bölgeden türkülere yer verdiği konserine hususi repertuarıyla da türkü ziyafeti sundu.
Yoruma kapalı.