Yemek parası veterinere kabus yaşattı! Burnu kırıldı, dudağı patladı

Kocaeli Çayırova ilçesindeki veteriner kliniğine gelen vatandaş 245 TL ücret karşılığında 400 TL ödedi. Veteriner Hekim Ali Özen ise 200 TL'yi alarak kasada herhangi bir değişiklik olmadığını söyledi. Müşteri İban'a 45 TL göndermeyi teklif ettiğinde veteriner ona makbuzu göstermesini ve nakit makbuz vereceğini söyledi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Daha önce makbuz göstermeyi kabul eden müşteri, daha sonra sorun çıkararak veterinere hakaret ederek klinikten ayrıldı. Bir süre sonra 2 kişiyle birlikte kliniğe dönen müvekkil, veterineri dövüp yere sürükledi. Burnu ve dudağı patlayan veteriner Ali Özen'e saldırı anı güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

ALIŞVERİŞ SIRASINDA PARA OLMADIĞINDAN SORUN OLUŞTU.

Olayın ardından yaşananları anlatan Veteriner Hekim Ali Özen, şöyle konuştu: “Siyah gömlekli kişi gelip yemek istedi, ben de verdim. Harcama sırasında bozuk para olmadığı için sorun çıktı. Provokasyonlarla bu sorun daha da büyüdü. Şahsın durumu anlattım ve kliniğin çalışanı olduğumu söyledim buna rağmen elimden geleni yaptığımı söyledim efendim “Kişi klinikten tehdit ederek ayrıldı ve 2 kişiyle birlikte geri döndü. Beni ayrılmaya zorladılar. ama dışarı çıkmadım. Üç kişi bana saldırdı, yumruk attı ve dudağımı kırdı” dedi.

nane-vet3

''UMARIM BU TÜR YOLSUZ İNSANLAR ARTIK CEZALANDIRILIR''

Veteriner, “Umarım bu ilk değildir ama umarım son olur” dedi. İnşallah biz veteriner hekimler de sağlık çalışanları kapsamına girer. Bu bağlamda gerekli işlemlerin yapılmasını ve şahısların cezalandırılmasını ümit ediyorum. Para meselesi yüzünden yapılabilecek bir şey değil. Biz veteriner hekimler ve doktorlar olarak evcil hayvanların hayatlarını korumak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, tüm çabalarımıza rağmen yolsuzluğa bulaşan insanlar cezalandırılacaktır. Şikayette bulunduk. Öldürüyoruz, vuruluyoruz, dövülüyoruz, psikolojik şiddete maruz kalıyoruz. Umarım bu biter, yaşadıklarımı tüm meslektaşlarım adına söylüyorum” dedi.

veterinerlik

''SAĞLIKTA ŞİDDET KANUNU'NDA BİZ DAHİL DEĞİLİZ''

Kocaeli Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu, sosyal medya hesaplarında yaşanan olaya ilişkin şunları söyledi: “Dövüldük, öldürüldük. Ancak biz veteriner hekimler olarak 'Sağlıkta Şiddet Kanunu' kapsamına girmiyoruz. Meslektaşımız veteriner hekim Ali İlimizin Çayırova ilçesinde, klinikte çalışırken 3 belediye eşkiyası tarafından darp edilen Özen, “Yaşadığı insanlık dışı kaza sonucu burnu kırılan meslektaşımıza acil şifalar diliyor, raporu hazırlayanların da geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz. kaza. kaza yapan en ağır cezayı alacaktır. Kocaeli Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu olarak hukuki süreci takip edeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.” (İHA)
Bu içerik Evin Özbey tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Kendisini polis ve savcı olarak tanıtan kişi tutuklandıKendisini polis ve savcı olarak tanıtan kişi tutuklandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir