SON DAKİKA! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Jose Mourinho'nun makyajı

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Harika gollerle başlayan sezonda şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran F.Bahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yarışacağı seçimlere doğru ilerlerken teknik direktörün kim olacağı da merak konusu oldu.

ALİ KOÇ BOMBAYI PATLATTI

F.Bahçe'nin mevcut başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ali Koç, yine başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın anlaşmaya vardığını söylediği Jose Mourinho ile el sıkıştı ve 2 yıllık sözleşme imzaladı.

MAHMUT USLU'DAN MOURİNHO'YA TEPKİ

Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Mahmut Uslu, Ali Koç'un Mourinho ile anlaşması sonrasında tepkisini şöyle dile getirdi: “Aziz Yıldırım seçilmeden teknik direktör getiren adamdır.”

AZİZ YILDIRIM'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-lacivertli kulübün eski başkanı ve yeni başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un Mourinho ile anlaşmasına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Önder Bey ve Mahmut Bey, Jose Mourinho ile tanıştı; Belli bir noktaya geldik. Biz de onları aradık ve dedim ki, 'Bedarı birlikte ödeyelim, birlikte yapalım'. Ancak aklına şu geldi; Gidip konuştular. Karşı taraf da bana sordu, ben de 'Gerekiyorsa imzalayın' dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim şu anda yetkimiz yok. Onlar da Mourinho'ya talip oldular. Bu iyi bir hamle. İsmail Kartal'ın ardından Jose Mourinho da Fenerbahçe'ye transfer oldu… İyi ki Jose Mourinho ile anlaşma imzaladılar. Bana söylediler. Seçilirsem ben de çalışacağım. “Birlikte anlaşalım, imzalatalım, çalışmaya başlayalım” demedim mi? “Sonuçta biz seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir