Siverek'te küçük kıza uygulanan şiddet olayında 3 kişi gözaltına alındı
Vaka arka planında, Şanlıurfa ilçe merkezi olan Siverek ilçesinde, bir küçük kızın annesi tarafından dövüldüğü ve üzerine ütüyle yakıldığı iddiası bilindi. Bu olayın üzerine polis
Vaka arka planında, Şanlıurfa ilçe merkezi olan Siverek ilçesinde, bir küçük kızın annesi tarafından dövüldüğü ve üzerine ütüyle yakıldığı iddiası bilindi.
Bu olayın üzerine polis ve jandarma, sorumluların tespiti amacıyla aceleyle soruşturma başlattı. İlçe sınırları içerisindeki Ayvanat Mahallesi'nde gerçekleşen iddialara göre, H.Z. isimli küçük kız, bir yetişkin tarafından darp edildi ve ütüyle yakıldı oluşturdu. Çocuk, vücudunun çeşitli kısımlarında ciddi yanık izleri kazandı.
Olayın ardından, ilk etapta Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuk, burada ağır yanıklarını tedavi altına alındı. Ardından, Şanlıurfa'daki devlet hastanesi sevk edildi. Olayla ilgili, sorumlu olduğu iddia edilen kişiler yakalandı ve emniyete götürüldü. Şüpheliler arasında, anne ve iki erkek şüpheli.
İncelemelerin süreci devam ediyor, olayla ilgili kaydedilen gelişmeler tansiyon yüksek bir şekilde bekleniyor. Karşı çıkan sesler tüm halk ve kurumlar olay karşısında birlik halinde durum alınmakta.
💬 Tartışma (0)
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.

