Rusya’dan savaşın seyrini değiştirecek hamle: Ukrayna donanmasının son savaş gemisini Odessa’da imha ettik
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna donanmasına ait son savaş gemisinin de Odessa limanında imha edildiğini duyurdu. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna’daki eylemlerine ilişkin bilgilere yer verildi.
Donetsk bölgesinde en yoğun çatışmaların Avdeyevka bölgesinde yaşandığı belirtilen açıklamada, Rus ordusunun bölgeye roket saldırıları düzenlediği ve Ukrayna ordusunun Krasnogorovka yerleşim birimleri ile Yasinovataya’dan çekilmek zorunda kaldığı kaydedildi. . Donetsk’te.
ÇEŞİTLİ BİLGİLER VERİLMİŞTİR
Donetsk, Kharkov ve Zaporijya bölgelerinde de Ukrayna ordusuna ait çok sayıda mühimmat deposunun imha edildiğine dair bilgi verilen açıklamada, Zaporijya’daki bir komuta merkezinin de imha edildiği belirtildi.
Rus Ordusu’nun Ukrayna’nın Odessa limanına yönelik saldırısına ilişkin bilgilerin de paylaşıldığı açıklamada, “Ukrayna Donanması’na ait ‘Yuriy Olefirenko’ adlı son savaş gemisi, 29 Mayıs’ta Rus Hava Kuvvetleri tarafından savaş gemilerinin iskelesine konuşlandırıldı. yüksek hassasiyetli silahlarla Odessa Limanı’nda bulundu. Saldırı sonucu imha edildi.” ifadesi yer aldı.
Yoruma kapalı.