“Ellerim ayaklarım titriyor, bu kadınla konuşmama izin vermeyin.”

MYNET- Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ile tartıştı. Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde babası İbrahim Tatlıses'i kastederek bir süre mobbing ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklamıştı.

Çıtak, şunları söyledi: “Ben bir bedel ödersem bunu herkes ödeyecek. Bir anda çıkıp 'Dilan benim kızımdır' dedi. O andan itibaren artık beni eskisi kadar sevmeyen insanlar oldu. Birçok kişi iş sözleşmemi feshetti. Yaptığım müziğe Tatlıses soyadının hiçbir faydası yok. Büyük markaların masasından çıkarıldım. Sırf insanlar Tatlıses'le çalışmak istemiyor diye. İbrahim Tatlıses'in çocuk ayrımcılığı yaptığını Türklerin yüzde 80'i biliyor. Şu anda herhangi bir maddi talebim yok. “Bir bedel ödedim, belli ki mirasçı benim” dedi.

İbrahim Tatlıses, yayına mesaj göndererek, “Soyadımı kullanmayın” dedi.

Konuşmasına babasının sadece İdo ile ilgilendiğini söyleyen Dilan Çıtak, “Annesi Derya Tuna beni yalnız bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehdit ediyor” diyerek şoke etti.

ŞOK EDİCİ İFADELER

Dilan Çıtak'ın annesi Işık Çıtak ilk kez konuştu ve şunları söyledi: “Oğlumun psikolojisi bozuldu, karşımda kim olursa olsun buna izin vermeyeceğim. O insanlar olmasaydı bu sorunlar daha da büyüyecekti. Dilan'ın dükkan aldığı ifadesi yalandır. Bütün dükkanlar kiralıktır… İbrahim Bey yazdıysa o da öyledir.” “Yalan söylüyor düğünü İbrahim Tatlıses düzenlemedi, o düğünün 1/5'ini o yaptı, Şule Hanım'a sorun” dedi.

Dilan Çıtak'ın annesi Işık Çıtak şöyle devam ediyor:

İBRAHİM TATLISES İSYAN

İbrahim Tatlıses bu duruma kızmadı. Beyaz Dergisi'ne bağlanarak isyan etti.

“O düğünü ben yapmadıysam kim yaptı? Şule Hanım mı yaptı? Kendi parasıyla mı yaptı?” diyen Tatlıses şunları söyledi:

Ah

“Anne kız, çok iyi yalan söylüyorsunuz Işıl Hanım. Olmaması gereken şeyler oluyor, kötü bir baba değilim. Çok çalışıyorum ama kendim için değil çocuklarım için çok çalışıyorum. En yüksek paya sahip sizsiniz.” Bu davranışlar bir köpeğe bile yapılmaz. Ben dükkanın tapusunu almadım.”

Tatlıses yayında sert bir şekilde “Ellerim ayaklarım titriyor, bu kadınla konuşmama izin vermeyin” diye bağırarak yayını terk etti.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir