Buz Devri 5 filminin oyuncuları kimlerdir? Buz Devri 5 nerede çekildi, seslendiren kim? – TV rehberindeki en son haberler

Buz Devri 5Blue Sky Studios'un yapımcılığını üstlendiği ve Carlos Saldanha'nın yönettiği 2006 yapımı animasyon filmi. Tahmini 80.000.000 $ bütçesine karşılık 660.998.756 $ gişe hasılatı ile dünya animasyon filmi sıralamasında 27. sırada yer aldı. Peki Buz Devri 5 filminin oyuncuları kimler? Buz Devri 5 nerede çekildi, seslendiren kim?

Buz Devri 5'in konusu nedir?

Meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat, kendini beslemeye çalışırken bazı kozmik olayları tetikleyerek en sevdiğimiz Buz Devri kahramanlarımıza yol açar. Yaşanan olaylar nedeniyle dünya bir kez daha yok olmanın eşiğine gelmiştir. Bu sefer bir meteor yörüngeye öyle bir hızla yaklaşıyor ki dünyaya çarpıyor.

Buz Devri 5 filminin konusu nedir?

Kahramanlarımız serinin ikinci filmiyle yeniden karşımızda. Manny, Sid ve Diego eriyen buzlardan kaçıp daha keyifli ve sıcak bir hayatın tadını çıkarmaya hazırlar. Ayrıca takıma yeni yüzler de katıldı. Arkadaşımız Manny bir aile kurmak istiyor. Dünyada kalan tek dişi mamut Ellie ile tanıştığında ilk başta pek iyi anlaştıklarını söyleyemezler. Ellie bunun bir keseli sıçan olduğunu düşünüyor. Ayrıca keseli sıçan olan iki erkek kardeşi var. Crash ve Eddie. Eriyen buzlar nedeniyle bir an önce vadinin diğer tarafına geçmeleri gerekiyor. Bu sırada Scrat da meşe palamudu aramakla meşguldür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir