Buharın gücüyle temizliğin tadını çıkarın! İşte Karcher buharlı temizlik makineleri

Buharlı temizlik makineleri hayatımıza pratik bir çözüm sunuyor. Yüksek sıcaklıktaki buhar bakteri ve mikropları yok ederek derinlemesine temizlik sağlar. Yılların tecrübesi ve teknolojik gelişmelerle buharlı temizlikte dünya lideri olan Karcher, sizlere hijyenik ve etkili temizlik sunuyor. Yatak odalarından banyolara, mutfaklardan zeminlere kadar her köşeyi derinlemesine temizlerken, zararlı kimyasallara maruz kalma riskini de ortadan kaldırır. Yüksek buhar basıncı ve özel tasarımlı aksesuarları sayesinde en inatçı kirleri bile kolaylıkla çıkarır. Kısacası Karcher ile temizlik artık daha kolay, daha sağlıklı ve çevreye daha saygılı! Kullanacağınız alana göre seçim yapabileceğiniz birçok Karcher buharlı temizleyici modelini listeledik.

1. Karcher SC 3 Easyfix buharlı temizleyici


İşte Karcher'in favori modeli. 2 farklı seviyede buhar kontrolü ve 3,5 bar basınca sahip olan bu model, kimyasal madde kullanılmadan tüm yüzeylerde 75 m² alanda bakteri ve virüsleri %99,99 oranında yok eder. Sadece 30 saniyede kullanıma hazır hale gelir. Su buharının gücü sayesinde deterjan gerekmeden kir ve lekeleri kolaylıkla çıkarır.

Güç: 1900 Watt

Ürünü keşfedin

2. Karcher SC 4 EasyFix buharlı temizleyici


Karcher SC 4 EasyFix buharlı temizleyici

Bu model Amazon'da en çok satan modellerden biridir. 2 farklı seviye buhar kontrolü ve 3,5 bar basınç ile 100 m² alanda tüm yüzeylerde bakteri ve virüsleri kimyasal kullanmadan %99,99 oranında yok eder. 4 dakikada kullanıma hazır hale gelir. Fayans, cam ve ayna yüzeylerinin temizliği, pencereler, aspiratörler, ocak ve fırınların temizliği, lavabo, musluk, duş kabinlerinin temizliği ve hatta derz aralarının temizliği gibi birçok alanda kullanılabilen Kärcher buharlı temizlik makineleri, hijyenik ve sağlıklı bir temizliği garanti ediyor. yaşam alanı.

Güç: 2000 Watt

Ürünü keşfedin

3. Karcher SC 5 EasyFix Iron Plug buharlı temizleyici


Karcher SC 5 EasyFix Iron Plug buharlı temizleyici

2 farklı seviye buhar kontrolü ve 4,2 bar basınç ile 150 m² alanda tüm yüzeylerde bakteri ve virüsleri kimyasal kullanmadan %99,99 oranında yok eder. 3 dakikada kullanıma hazır hale gelir. Su buharının gücüyle deterjan gerekmeden kir ve lekeleri giderir ve çevre dostu bir seçenektir.

Güç: 2200 Watt

Ürünü keşfedin

4. Karcher SC 2 EasyFix buharlı temizleyici


Karcher SC 2 EasyFix buharlı temizleyici

Su dışında hiçbir şeye ihtiyaç duymadan hijyenik temizlik sağlar. 3,5 bar basınçla 75 m² alanda tüm yüzeylerdeki bakteri ve virüsleri kimyasal madde kullanmadan %99,99 oranında yok eder.

Güç: 1500 Watt

Ürünü keşfedin

5. Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizleme makinesi


Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizleme makinesi

Küçük bir şeyin işine yarayacağını düşünenler için ideal bir modeldir. 3,2 bar basınç ile tüm yüzeylerde 20 m² alanda bakteri ve virüsleri %99,99 oranında kimyasal kullanmadan yok eder. 3 dakikada kullanıma hazır hale gelir.

Güç: 1200 Watt

Ürünü keşfedin

6. Karcher SV 7 buharlı temizlik robotu


Karcher SV7 buharlı temizlik robotu

Bu model, ömrü boyunca en iyisini isteyenler için önerimizdir. 5 kademeli buhar akışı ve 4 kademeli emiş gücüne sahip olan model, su dışında hiçbir şeye ihtiyaç duymadan hijyenik temizlik sağlıyor.

Güç: 2200 Watt

Ürünü keşfedin

7. Karcher SC 2 EasyFix dikey buharlı temizleme makinesi


Karcher SC 2 EasyFix dikey buharlı temizleme makinesi

2 farklı seviyedeki buhar kontrolü ile kimyasal madde kullanılmadan tüm yüzeylerde 50 m² alanda bakteri ve virüsleri %99,99 oranında yok eder. 30 saniyede kullanıma hazır hale gelir.

Güç: 1600 Watt

Ürünü keşfedin

8. Karcher SC 1 dikey dikey buharlı temizleyici


Karcher SC 1 dikey buharlı temizleme makinesi

1 kademeli buhar ayarına sahip olan makine, sadece 30 saniyede ısınarak kullanıma hazır hale geliyor. Velcro kapatma sayesinde zemin başlığındaki bezi kirle temas etmeden değiştirmek çok kolaydır. Zemin temizleme bezinin üzerindeki büyük tırnağa bastırıp cihazı yukarı doğru çekmeniz yeterlidir. Bütçesi kısıtlı olanlar için harika bir seçenek.

Ürünü keşfedin

9. Karcher SC 2 Deluxe buhar makinesi


Karcher SC 2 Deluxe buhar makinesi

2 farklı seviyede buhar kontrolü ve 3,2 bar basınç ile 75 m² alanda tüm yüzeylerde bakteri ve virüsleri kimyasal madde kullanmadan %99,99 oranında yok eder. 30 saniyede kullanıma hazır hale gelir.

Güç: 1500 Watt

Ürünü keşfedin

10. Karcher SC 3 EasyFix dikey buharlı temizleme makinesi


Kärcher SC 3 EasyFix dikey buharlı temizleme makinesi

Dikey süpürge tercih edenler için ideal bir modeldir. 3 farklı seviye buhar kontrolü ile 60 m² alanda tüm yüzeylerde bakteri ve virüsleri kimyasal kullanmadan %99,99 oranında yok eder. 30 saniyede kullanıma hazır hale gelir.

Güç: 1600 Watt

Ürünü keşfedin

Kaynak: Onedio

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir