Anlaşma sağlandı: Gabriel Paulista, Beşiktaş için İstanbul'da! – En güncel spor haberleri

Hollandalı teknik adam takıma liderlik ediyor John van Bronckhorstdanışman olarak Brad Friedelne getirdi Beşiktaş, taşınma çalışmalarına hız verdi. İlk hedef savunmayı güçlendirmekti.

Juventus personeli, Stefan Savic ve Gabriele Paulista Paulista ile yaptığı görüşmelerde ilk anlaşmaya vardı.

HER KONUDA ANLAŞMALAR YAPILDI

Beşiktaş, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusuyla tüm konularda anlaşmaya vardı. Devre arasında transferi gündeme gelen ancak son anda 6 aylığına İspanyol devine dönen tecrübeli savunmacı, bu kez Bianconeri'nin teklifini kabul etti.

BEŞİKTAŞ İÇİN İSTANBUL'A

Teknik direktör Van Bronckhorst'un ısrarla takımında görmek istediği başarılı futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi. Paulista, Beşiktaş'tan yıllık 2,6 milyon euro ile 3 milyon euro arasında maaş alacak. Paulista, Beşiktaş'la ileri görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a geldi.

GABRIEL PAULISTA KİMDİR?

Kariyerine Brezilya'da başlayan Paulista, Avrupa macerasına 2013 yılında EC Vitoria'dan 3,3 milyon Euro karşılığında La Liga ekibi Valencia'ya transfer olarak başladı. İngiliz devi Arsenal, 1.87 metre boyundaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için 2015 yılında 15 milyon euro ödemişti. 2017 yılında Valencia'ya tekrar transfer olan Paulista, 7 sezon aradan sonra bu sezon arada 6 ay boyunca Atletico Madrid'de forma giymişti. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Valencia formasıyla 19 maça çıkan tecrübeli stoper, ikinci yarıda Atletico Madrid formasıyla 5 maçta 405 dakika forma şansı yakaladı. Paulista, futbol kariyerinde 421 maça çıkarken, 10 gol ve 6 asistlik katkı sağladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir