Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Bulmaca devam ediyor…

genişletmek

KAYNAKÖzgürlük

2023-24 sezonunda 5 farklı teknik direktörle çalışacak olan Beşiktaş'ta yönetim, takımın başına getirilecek isim üzerinde çalışmalarını sürdürürken, deplasmanda hata yapılmaması adına çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. yeni dönem. Liderin 46 puan gerisinde kalan ve sezonu şampiyonluk tarihindeki en yüksek puan farkıyla tamamlayan Bianconeri, kulübe 2020-21'de kazandığı son şampiyonluğu getirecek teknik direktörü arıyor.

F.Bahçe, Mourinho'yu resmen açıkladı!

Nuri Şahin en güçlü aday

Şimdilik 2 favori isim var; Nuri Şahin ve Razvan Lucescu. Ancak PAOK, takımı şampiyonluğa taşıyan Lucescu'yu bırakmak istemiyor. B.Dortmund yardımcı antrenörü Nuri Şahin ise daha güçlü bir aday olarak öne çıkıyor. Başkan Hasan Arat'ın, B.Dortmund ile Real Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için İngiltere'ye giderken kulüp yetkilileri ve oyuncu temsilcileriyle bir araya gelmesi bekleniyor. Arat'ın finalden sonra planlarına ve projelerine inandığı Nuri Şahin ile son kez buluşacağı vurgulandı.

Galatasaray'da Erden Timur herkesin kafasını karıştırdı! Toplantıya neden katıldınız?

Pek çok farklı isim önerildi

Bu arada yöneticilerin kulübe antrenör önermeye devam ettiği öğrenildi. Öyle ki gündeme getirilen isimler arasında Atalanta ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Gian Piero Gasperini, Marsilya'dan ayrıldıktan sonra aktif olmayan Gennaro Gattuso, Türkiye'de birçok takımda görev yapan Mauris Sumudica, Markus Gisdol, Samsunspor'un eski Alman teknik direktörü ve şu anda Suudi Arabistan'da görev yapan El Fatah'ın teknik direktörlüğünü ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in yaptığı öğrenildi.

Jorge Jesus, Cristiano Ronaldo'yu bir kez daha üzdü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir